Beliën WebConsultancy is sinds 1997 actief in de systeembeheer en up to date met de nieuwste besturingssystemen en hardware oplossingen. Voor zowel een enkele PC tot een complexe omgeving met meerdere servers en PC systemen, heeft Beliën WebConsultancy een prima oplossing en beheersplan voor u.

Systeembeheer is niet alleen het oplossen van problemen, maar juist om ervoor te zorgen dat deze problemen niet ontstaan. Denk hierbij aan het up to date houden van alle updates op alle machines en antivirussoftware. Het met enige regelmaat testen van uw verbindingen op externe aanvallen en ervoor te zorgen dat alleen die gene op uw systeem kunnen komen die hiertoe daadwerkelijk toegang op moeten hebben.systeembeheer

Maar niet alleen de controle op software is belangrijk, maar ook een schoon systeem. Vaak staan computers op de grond en zijn deze voorzien van 1 of meerder ventilatoren. Deze hebben een zuigende werken, waardoor stof zich ophoopt in de machine. Hierdoor kunnen er componenten warmer worden en dat kan leiden tot oververhitting. Om deze rede pakt Beliën WebConsultancy dit aan door 1 x per jaar alle machines ook van binnen een kleine service beurt te geven. Alle stof wordt verwijderd en eventuele defecte ventilatoren worden vervangen. De levensduur van de machines wordt hiermee behoorlijk verlengt.