Backups maken binnen een organisatie is altijd een issue. Wie wisselt de tape of externe harddrive. Op welk moment moet dit gebeuren en wat als deze persoon ziek of op vakantie is.

Vaak gaat het goed, maar als het mis gaat, wie is hiervoor verantwoordelijk en hoe kom ik weer zo snel mogelijk aan mijn verloren bestanden. Hiervoor bestaat tegenwoordig een eenvoudige oplossing voor. Online Backup.online-backup

Beliën WebConsultancy kan deze zorgen voor een klein bedrag per maand voor u wegnemen. Door te kiezen voor een online oplossing, is er niemand meer verantwoordelijk voor het wisselen van een tape of harde schijf. Iedere dag wordt er een backup gemaakt van alle gewijzigde gegevens. En indien u bestanden per ongeluk hebt verwijderd, is het een kwestie van online de bestanden opzoeken en de juiste versie weer terugzetten. Niet alleen bestanden, zoals foto’s, Word en Excel bestanden, maar ook uw email en eventuele databases van software kunnen veilig worden weggeschreven in de online backup oplossing.

Vraag ons naar een voor u op maat oplossing en laat de backup zorg over aan niemand.